• +45 40 82 90 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logit IQ - Nyheder

  • Nytænkning med patent!

Nytænkning med patent!

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Med baggrund i vores mangeårige erfaring med overvågning af køle- og fryseskabe har vi skabt en helt ny temperatursensor, der særligt imødekommer de seneste krav om jævnlig kalibrering.

Det specielle ved sensoren er et ultra tyndt kabel, lige så tyndt som et stykke kopipapir, der føres ind ved dørlisten og som fastgøres med magneter. Når det er så tyndt, giver det ikke frostaflejringer selv ved ultrafrys ned til -196 gr C.

Fastgørelsen med magneter giver mulighed for at skifte hele sensorenheden på få minutter, og vi har derfor også udviklet en kalibreringskoncept, hvor sensoren automatisk bliver udskiftet med en ny DANAK akkrediteret sensor, lige så ofte som det er påkrævet.

At der tillige er indbygget dørkontakt i det tynde kabel, gør den bare endnu smartere. Så kan vi også med denne sensor bruge vores avancerede algoritmer, til at sikre, at der ikke kommer unødvendige alarmer.

Vi tillader os at kalde den Logit IQ Easy Mount.


Hvad laver vi?

Logit IQ er state-of-the-art technology, der logger og overvåger alle dine måle/alarm punkter uafhængingt af geografisk lokation. Logit IQ består af en elektronikenhed med sensor som har forbindelse til en åben SQL database. Logit IQ kan nemt eksistere sammen med ERP systemer. Logit IQ anvendes på såvel stationære som mobile målepunkter.

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Logit IQ A/S. Alle rettigheder forbeholdt.