• +45 40 82 90 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logit IQ - Nyheder

  • Nyt navn viser vej

Nyt navn viser vej

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Helt samme firma og CVR nummer og helt samme personer.

Vi er kommet godt igennem Corona krisen og har ikke hverken lukket ned eller haft behov for at søge offentlige tilskud.

Tvært imod har vi benyttet denne periode, hvor der mange steder har været lukket for fysiske besøg, til at styrke Logit systemet med nye og forbedrede algoritmer og produkter.

Vores system er dermed blevet yderligere intelligent i sin funktion, og det giver grundlag at ændre vores firmanavn til Logit IQ A/S, Intelligent Quality™ System.

DNA’et for virksomheden vil fortsat være et højt udviklet kvalitets-overvågningssystem, der er nemt at bruge til alle typer målbar overvågning og med en nær kundekontakt i centrum.

Vi håber, at du vil tage godt imod det nye navn og de nye produkter, som er planlagt til at blive lanceret i den kommende tid.

Vi vil gerne samtidig benyttelejligheden til at takke dig og alle vores øvrige gode forretningsforbindelser for den støtte og opbakning vi modtager, og som er grundlaget for, at vi med yderligere styrke vil arbejde for at blive det foretrukne tekniske overvågningssystem på markedet.

Tusind tak!


Hvad laver vi?

Logit IQ er state-of-the-art technology, der logger og overvåger alle dine måle/alarm punkter uafhængingt af geografisk lokation. Logit IQ består af en elektronikenhed med sensor som har forbindelse til en åben SQL database. Logit IQ kan nemt eksistere sammen med ERP systemer. Logit IQ anvendes på såvel stationære som mobile målepunkter.

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Logit IQ A/S. Alle rettigheder forbeholdt.