• +45 40 82 90 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logit IQ - Nyheder

  • Intelligent på flere planer

Intelligent på flere planer

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Hvad kan dog være intelligent ved f.eks. temperaturmålinger? – svaret er ALT! – afhængig af hvordan de tages og hvordan de behandles.

Hurtige sensorer
Det starter med at bruge hurtige sensorer, der kan tage hyppige målinger for både at sammenholde og sammenligne data. Det kan lade sig gøre, fordi vi har en strømforsyning, der ikke er afhængige af små batterier, der pludselig løber tør for strøm. Og de mange målinger er vigtige for både at sammenholde og sammenligne data.

De hyppige målinger er alt afgørende for at de avancerede algoritmer kan levere et begavet resultat, det kan være at kortvarige temperaturstigninger ikke meldes som alarm, fordi en dør eksempelvis lige bliver åbnet og lukket igen. Genkender processen omkring afrimning og derfor ikke udløser en alarm. Det er sund fornuft og en hjælp i det daglige.

Et mere avanceret eksempel er beregning og godkendelse af et samlet procesforløb, f.eks. en vask, hvor temperaturen svinger op og ned undervejs når en maskine undervejs i processen indtager koldt skyllevand. Det klarer vores intelligente Logit IQ system gennem integral beregninger.

Og endelig det allermest intelligente, hvor vi med sofistikeret data-analyse løbende finder grundlag for at minimere antallet af falske alarmer.

Det hele munder ud i, at systemet så at sige ”kan føre sit eget liv” og kun bliver synligt for brugerne, når det virkelig er brug for det – Det kalder vi intelligent kundeservice.


Hvad laver vi?

Logit IQ er state-of-the-art technology, der logger og overvåger alle dine måle/alarm punkter uafhængingt af geografisk lokation. Logit IQ består af en elektronikenhed med sensor som har forbindelse til en åben SQL database. Logit IQ kan nemt eksistere sammen med ERP systemer. Logit IQ anvendes på såvel stationære som mobile målepunkter.

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Logit IQ A/S. Alle rettigheder forbeholdt.