• +45 40 82 90 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logit IQ - Nyheder

  • Buch & Holm er ny distributør for Danmark og Sverige

Buch & Holm er ny distributør for Danmark og Sverige

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Ny dansk og svensk distributør

Vi har igennem mange år udviklet og tilpasset vores system til at imødekomme netop de behov og krav, som stilles på danske hospitalers og vi har i dag en komplet platform af hardware/IT-system til alle former for teknisk overvågning, som f.eks. temperatur, lufttryk og gasser, samt til styring af inventar og senge.
Udviklingen er i høj grad sket i samarbejde med hospitalernes tekniske afdelinger og ikke mindst nøglepersoner ude på de forskellige afdelinger.

Som led i vores strategi om at udbrede kendskabet til fordelene med automatiseret overvågning af bl.a. køl/frys, har det været vigtigt for os at finde en partner, som er godt repræsenteret og med solide kompetencer inden for området.
Her mener vi, at Buch & Holm er den helt rette partner for os.

Buch & Holm har mange års erfaring inden for produkter til temperaturkontrollerede forhold og dermed et stærkt kendskab til valg af det rette produkt, som afstemmes efter brugens konditioner og biomaterialet, der skal opbevares.
Med højt kompetenceniveau yder de rådgivning om, hvordan man korrekt måler og validerer denne form for produkter.

Hos Buch & Holm har vi opstillet et komplet overvågningssystem, hvor det er muligt at se systemet i funktion.
Og når der leveres produkter fra Buch & Holm, kan levering ske med komplet Logos Logit system/sensor som en integreret del i enheden – En kalibreret plug and play løsning – Klar for ibrugtagning.

Se mere på www.buch-holm.dk
Produktansvarlig: Bo Thrane

Kontakt Jannik Holm (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 2970 0205) for yderligere information
eller udviklingsingeniør Alan Navaratnam, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hvad laver vi?

Logit IQ er state-of-the-art technology, der logger og overvåger alle dine måle/alarm punkter uafhængingt af geografisk lokation. Logit IQ består af en elektronikenhed med sensor som har forbindelse til en åben SQL database. Logit IQ kan nemt eksistere sammen med ERP systemer. Logit IQ anvendes på såvel stationære som mobile målepunkter.

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Logit IQ A/S. Alle rettigheder forbeholdt.