• +45 40 82 90 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logit IQ - Nyheder

  • iTavle Ressourcestyring

iTavle Ressourcestyring

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

”iTavle” fra Logos Logit er et værktøj, der har til formål at vise information om aktuel tilstedeværelse af arbejdsressourcer.

Det sker gennem en dynamisk listevisning af medarbejdere og eksterne leverandører, på såkaldte ”Informationstavler, som er centralt placerede web-monitors.

Tavlerne viser, hvilke håndværkere og dermed hvilke ressourcer, der er til stede på f.eks. et hospital eller på en given lokation.

Registrering sker med brug af en registreringsskærm med kortlæser, der læser stedets almindelige adgangskort (Mifare eller RFID kort) ved ind/udgange.
Det gør det tilmed nemt for den enkelte håndværker, der ikke skal vente på en manuel registrering.

Der er stor fleksibilitet med hensyn til indholdet af skærmbilledet, både hvilke informationer der skal vises, i hvilken rækkefølge det vises samt hvordan det præsenteres.

Alle visning opsamles desuden i en database, så man finde tilbage til løsning af diverse opgaver.


Hvad laver vi?

Logit IQ er state-of-the-art technology, der logger og overvåger alle dine måle/alarm punkter uafhængingt af geografisk lokation. Logit IQ består af en elektronikenhed med sensor som har forbindelse til en åben SQL database. Logit IQ kan nemt eksistere sammen med ERP systemer. Logit IQ anvendes på såvel stationære som mobile målepunkter.

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Logit IQ A/S. Alle rettigheder forbeholdt.