• +45 40 82 90 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logit IQ - Nyheder

  • Mobil overvågning og datalogging med trådløse RFiD Tags

Mobil overvågning og datalogging med trådløse RFiD Tags

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 

Logos Logit tilbyder løsninger til alle former for mobil datalogning og overvågning af mobile enheder med brug af trådløse RFiD tags.

Hvor behovet er løbende overvågning, f.eks. under transport af medicin/prøver eller fødevarer, anvender vi aktive Tags, der altid er online.

Hvis man blot vil sikre sig, at grænse-forhold ikke overskrides (f.eks. øvre/nedre temperaturgrænser), anvender vi semi-passive Tags, der opsamler data og afgiver dem, når de møder et hot-spot.

Og endelig anvender vi passive Tags, når der primært er behov for identifikation og sporing.
Tag’en, der er en lille chip ned til størrelse med et stort knappenålshoved eller som kan være monteret i en label, bliver læst, når de passerer et område, hvor der er etableret aktiv dataopsamling (antenner) eller ved hjælp af håndholdte scannere.

Det bruges i stadig stigende omfang på hospitaler, hvor bl.a. senge og andet udstyr monteres med trådløse Tags, til sporing af, hvor f.eks. den pågældende seng er.

I Logos Logit har vi også anvendt passive Tags mere aktivt som led i løbende vedligehold samt eksempelvis til at sikre brug af korrekt vaskprogram i en automatisk sengevask.

Logit systemet kan således sikre dokumentation for vasken af den enkelte seng med logning af seng, dato, tidspunkt samt om vaskeprocessen er udført korrekt.

Mobil overvågning og datalogging med RFiD tags kan bruges til mange andre brugseksempler.
Har I mobile enheder, så kontakt os gerne for en snak om mulighederne.


Hvad laver vi?

Logit IQ er state-of-the-art technology, der logger og overvåger alle dine måle/alarm punkter uafhængingt af geografisk lokation. Logit IQ består af en elektronikenhed med sensor som har forbindelse til en åben SQL database. Logit IQ kan nemt eksistere sammen med ERP systemer. Logit IQ anvendes på såvel stationære som mobile målepunkter.

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Logit IQ A/S. Alle rettigheder forbeholdt.