• +45 40 82 90 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Logit IQ - Nyheder

  • Logit Overvågningssystem

Logit Overvågningssystem

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Automatisk overvågning og kvalitetssikring
Logos Logit overvågningssystem bruges til professionel overvågning og kvalitetssikring indenfor alle tekniske områder, så som temperatur, CO2, tryk m. fl.

Tilpasset brugerne
Fra en nem intuitiv online brugerflade er det muligt at behandle alarmer, se data/målinger og grafer, udskrive dokumentation samt administrere målepunkter og brugere.

Systemet tager udgangspunkt i datalogning og alarmering, der kan ske via SMS, E-mail, Voice mail. Systemet kan også advisere via CTS.
Unikke muligheder for individuel tilpasning af alarmer sikrer optimering, så fejlalarmer kan undgås.

Logit Overvågningssystemet består overordnet af sensorer, transmitter-boks, en webbaseret brugerflade samt en central SQL database. Systemet hviler på et gennemarbejdet system, der med stor sikkerhed håndterer samspillet mellem alle komponenter.

Nem tilslutning via brugerens eget netværk
Tilslutning af Logit transmitter-boks kan ske som plug-and-play via eksisterende LAN netværk eller via WiFi.
Tilslutning kan også ske med brug af GSM modem (med SIM-kort)

AD hoc måling med PUK eller USB logger
Logit systemet er sat op til, ud over automatisk datalogning, også at kunne håndtere data indhentet med brug af PUK målere eller USB loggere, som anvendes f.eks. i forbindelse med ad-hoc kontrol af udstyr.

Mobil overvågning med Logit App
Med Logit App’en er Logit systemet fuldt mobilt. App’en gør det nemt og enkelt at kontrollere/håndtere alarmer, se grafer og måledata samt historiske alarmer, uanset hvor man befinder sig.

Sikkert og nemt med læsning af streg/QR koder i Logit App’en
Derudover indeholder App’en en funktion til læsning af stregkoder og QR koder. Det giver mulighed for en nem og sikker oprettelse af unikke målepunkter, og det kan desuden anvendes til løbende kontrol af målepunktet blot ved at pege på streg/QR-koden.

Scanning kan ske direkte med brug af cameraet i en almindelig smartphone eller bluetooth-scanner koblet til Logit App’en.


Hvad laver vi?

Logit IQ er state-of-the-art technology, der logger og overvåger alle dine måle/alarm punkter uafhængingt af geografisk lokation. Logit IQ består af en elektronikenhed med sensor som har forbindelse til en åben SQL database. Logit IQ kan nemt eksistere sammen med ERP systemer. Logit IQ anvendes på såvel stationære som mobile målepunkter.

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Logit IQ A/S. Alle rettigheder forbeholdt.